5 minutes veggie stir fry

Hello my lovelies.

5 minutes veggie stir fry


Hungry?

Want something yummy, warm and delish in just 5 minutes ?

Here you go, my 5 minutes stir fry.
Totally vegetarian (suitable for vegans as well) plus gluten free. This stir fry is so delicious that you won't think about spoiling the taste of it with nuddles or rice ( but you can if you want).


OK, so lets start.


For one portion you will need:

1/2 sliced courgette
2 sweet peppers, one yellow one red
1/2 onion
handful of asparagus ( cut the hard ends)
2 pak choi
2 cloves of garlic, cut into slices
exotic mushrooms ( or regular mushrooms)
himalayan salt
2 tbsp roasted sesame oil
handful of plum baby tomatoes



METHOD

Warm up tefal pan, add oil. Change the heat to medium, add onions, courgette, and garlic. Cover with the lid and keep it there for around 2min stirring time to time. after 2 min, put on top the rest of veggies ( start with pak choi and half the tomatoes), cover up with the lid. Keep there for another 1min. Stir every 30 seconds and between keep covered. Serve after 5 min ends and if you desire add some nuddles or rice.





5 minutes veggie stir fry







Super szybki ( bo tylko 5 minutowy) prepis na pyszne wegetarianskie warzywa stir fry.

Na przyzadzenie procji dla jednej osoby bedzie potrzebne

1/2 pokrojonej cukini
2 zolta i czerowona papryka
1/2 cebuli
garsc szparagow
2 pak choi
2 zabki czosnku pokrojonego na plasterki
grzyby ( pieczarki badz jakies egzotyczne grzyby)
sol
2 lyzki oleju z sezamu
garsc malych pomidorkow


METODA

Rozgrzać patelnię Tefal , dodać olej, dodać cebulę, cukinię i czosnek. Przykryć pokrywką i trzymać ją tam przez około 2min, od czasu do czasu mieszając . Po 2 min, umiesc na wierzchu resztę warzyw (polecam zaczac od Pak Choi i prosze pokroic pomidory w polowki pomidory ) , przykryj pokrywka, trzymaj pod przykryciem na ok 1min. Mieszać co 30 sekund , a między czasie przzykrywaj. Podawać po 5 min
 

Labels: , , , , , , ,