Chocolate granola GF,VG / Bezglutenowa granola czekoladowa




Chocolate granola GF,VG / Bezglutenowa granola czekoladowa vegan cacao


I
have struggled for some time to find granolas that I like that don't have any refined sugar or nasties.
Breakfast is my favorite meal of the day. And I want to make it as healthy as possible. I also love oats for breakfast as they're delicious, simple to make and protein rich. Here's my healthier version of chocolate granola.

This recipe if full of finest ingredients and superfoods to nourish your body, mind and tummy in the best possible way.

The smell of the fresh granola coming out of the oven is incredible! So crunchy and nutty, just yummy





Ingredients


1 cup of rolled oats (GF )
1 cup of mixed nuts and seeds ( I had pecans, walnuts, cashews, pumpkin seeds, sunflower seeds, shredded almonds)
1 1/2 tbsp of cacao powder
2 tbsp of maca powder 2 tbsp of coconut oil
Pinch of salt
1 tbsp of coconut sugar or sweetener of your choice




Instructions


1.Heat your oven to 150C.
2. Melt coconut oil, add cacao powder and coconut sugar ( or sweetener of your choice) and maca powder. Mix together until combined.
3. Add nuts, seeds and oats.
4. Mix until everything is evenly combined in chocolate coating.
5. Line a baking sheet with parchment paper or a silpat and spread your granola out on it.
6. Bake it in the oven, stirring it up just once or twice during the process, until it is toasty and mostly dry, about 20-30 minutes.
7. Store the granola in an airtight container in a cool place



Chocolate granola GF,VG / Bezglutenowa granola czekoladowa



Przez długi czas nie mogłam znaleźć granoli, które lubię, które nie mają żadnego rafinowanego cukru lub niezdrowych składników.
Śniadanie jest moim ulubionym posiłkiem dnia. I chcę, aby było tak zdrowe jak to tylko możliwe. Uwielbiam także owsianki na śniadanie, są one smaczne, proste do wykonania i bogate w białko. 

Dzisiaj przedstawiam wam przepis na czekoladowa granole, bezglutenowa i rowniez dobra dla veganow. Ten przepis, jeśli pełne najlepszych składników.


Zapach świeżego muesli pochodzących z pieca jest niesamowity! Ta chrupiąca i orzechowa granola to niebo dla podniebienia.


Składniki:


1 szklanka płatków owsianych (bezglutenowych)
1 szklanka mieszanych orzechów i nasion (pekany, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, nasiona dyni, nasiona słonecznika, migdały rozdrobnione)
1 1/2 łyżki kakao w proszku
2 łyżki oleju kokosowego
Szczypta soli
1 łyżka cukru kokosowego lub słodzik do wyboru



instrukcje


1.Podgrzej piekarnik do 150 ° C.
2. Rozposc olej kokosowy, dodać kakao i cukier kokosowy (lub słodzik do wyboru) i proszek Maca. Wymieszać do połączenia składników.
3. Dodać orzechy, nasiona i płatki owsiane.
4. Wymieszać, aż wszystko jest równomiernie połączone w czekoladzie.
5. Wyłożyć blache do pieczenia pergaminem i rozsypach na nim granole.
6. Piec w piekarniku, mieszając tylko raz lub dwa razy w trakcie procesu pieczenia, około 20-30 minut.
7. Granole przechowywać w szczelnym pojemniku w chłodnym miejscu.

Smacznego!

Labels: , , , , , , , , , , , ,