Today I want to share my no bake, no fuss, no prep snack recipe that anyone can make.
I meant to post it a while back but.... forgot about them as when these sweet treats popped up on our table they are usually gone in no time.
The main ingredient can vary from dates,chocolate,coconut,figs, goji berries, apricot, peanut butter, and so on. It is entirely up to you what would you like to us for your sweet bliss balls.
Ingredients:
For 12 bliss balls
Coating of your choice, I used:
- 1.Mix the nuts in your food processor.
- 2.Add in the dates then mix well ( if they are not soft soak them in a warm water for 10 min).
- 3.Add in the cacao, baobab powder and a pinch of salt.
- 4.Add in the coconut oil. You need the balls to stick together, but still be able to roll them.
- 5.Roll them with the palm of your hands, coat in your choice of coating and keep in the fridge.
Dziś zapraszam was na super szybki przepis na rowniez zuper smaczny deser.
Jest on totalnie weganski, bezglutenowy i surowy!
Składniki:
Na ok 12 kulek
1 szklanka orzechow pekan lub orzechow włoskie
1 szklanka daktyli
2 łyżki surowego cacao
Szczypta soli rozowej badz morskiej
1 łyżka oleju kokosowego (opcjonalnie)
1 łyżka proszku baobab
1 łyżeczka wanilii w proszku
Do obtoczenia kuleczek uzylam:
Proszeku Moringa
Żurawina w proszku
Proszek borówki czerwonej
Maca w proszku
Proszek z rokitnika
Instrukcje:
1.Orzechy zmiksowac w robocie do uzyskania proszku.
2.Dodaj daktyle dobrze wymieszać (jeśli nie są one miekkie moczyć je w ciepłej wodzie przez 10 min).
3.Dodaj kakao w proszku i baobab, szczyptą soli.
4. Dodaj oleju kokosowego.
5.Roluj kulki w dłoniach, obtocz w wybranej posypce i przechowywać w lodówce.
Smacznego!
Labels: Aduna, Arctic Power Berries, bezglutenowe, bliss balls, dessert, desserts, gluten free, raw, recipes, vegan, weganskie