Brownie-rafaello roulade/ Weganskie brownie-rafaello roladka



Brownie-rafaello slice/  Weganskie brownie-rafaello ciastko gluten free vegan aduna baobab maca organic


Looking for something new? Something sweet? Something yummy?

This recipe is for you.

It takes only few minutes to make.



So to keep it quick today here are the ingredients you will need.

For brownie part:

1 1/2 cup of mixed nuts ( pecans, walnuts, brazil nuts)
1 cup of soft organic dates
pinch of vanilla
1 tbsp of baobab powder
3 tbsp of raw cacao powder
1 tbsp chia seeds
1 tbsp coconut oil



For rafaello part


2 cups of organic shredded coconut
1 cup of cashew nuts
2 tbsp of almond meal ( i used leftovers after making milk)
handful of brazil nuts
1 tbsp of coconut oil
2 tbsp of maca powder

Method:


1. Mix all brownie ingredients until well combined. (Add coconut oil if dry).
2. Spread the batter evenly over the small square cake tin cover in foil, make sure it becomes quite compact.
3. Soak your cashew nuts for 2h, add them to food processor blend until smooth, add coconut and rest ingredients, blend until smooth.
4. Spread the mix over the brownie mix, make sure is well compact.
5. Now roll this baby, its hard as is very crumbly, but make sure to keep the foil tight. Once you roll it nicely, put it in the fridge for 1h and then cut in slices.


Enjoy!




Brownie-rafaello roulade/  Weganskie brownie-rafaello roladka




 Dzisiaj zapraszam was na super prosty, i super smaczny przepis, brownie-rafaello roladke.


Do wykonania brownie, potrzeba bedzie:

1 1/2 szklanki mieszanych orzechów (pekan, orzechy włoskie, orzechy brazylijskie)
1 szklanka miękkich daktyli organicznych
szczypta wanilii
3 łyżki proszku baobab
3 łyżki kakao w proszku surowego
1 lyzka nasion chia

Na rafaello potrzeba bedzie:

2 szklanki chipsów kokosowych
1 szklanka orzechów nerkowca 
2 łyżki mąki migdałowej (użyłam resztki po dokonaniu mleka)
garść orzechów brazylijskich
1 łyżka oleju kokosowego
2 łyżki proszku maca



1. Wymieszać wszystkie składniki na brownie aż beda dobrze połączone. Dodaj olej kokosowy, jesli mieszanka jest za sucha.
2. Rozprowadzić ciasto równomiernie na małej foremce do ciasta wylozonej folia. Miej pewnosc ze mieszanka jest dobrze scisnieta.
3. Namoczyć orzechy nerkowca przez 2 godziny, dodaj je do  procesora z cala reszta produktow na rafaello, aż będzie gładkie i polaczone.
4. Rozprowadź mieszankę nad brownie mix, upewnij się, że jest dobrze zwarte.
5. Teraz roluj to malenstwo, masa moze byc bardzo krucha, ale upewnij się, aby utrzymać folię mocno scisnieta. Po utoczeniu umieścić go w lodówce przez 1 godzinę, a następnie kroj w plasterki.

Smacznego!




Labels: , , , , , , , , , , ,