Desserts based on these extremely amazing and nutritious chia seeds are very delicate in flavour.
For its preparation I used a home made almond milk with organic vanilla powders, aromatic and tasty.
I also used two of my favourite products for morning energy boost, maca and baobab powder.
Here is the ingredients list for chia pudding:
cup of home made almond milk ( or any plant milk)
1 vegan coconut cream ( Isola Bio organic)
For salted caramel :
6 organic dates
pinch of himalayan salt
METHOD:
1. Soak chia seeds overnight in plant milk, mixed with maca powder and vanilla powder.
2. To make salted caramel, soak dates in warm water for 10-15 min. When soft blend them in high speed blender until smooth, together with salt and baobab powder.
3. Whipped the coconut cream ( if you wish add some sweetener).
4. Serve together with nuts and fruits.
Enjoy!
Desery na bazie tych bardzo niesamowite i pożywnych nasion Chia są bardzo delikatne w smaku, i są super pożywne.
Do jego przygotowania użyłam mleka migdałowego, wykonanego w domu wykonane z zodatkiem wanilii.
Ja również dodałam dwa z moich ulubionych produktów na doładowanie witaminy C i energii z same rana, maca i baobab moji ulubieńcy.
Oto lista składników na chia pudding:
3 łyżki nasion Chia
szklanka domowego mleka migdałowego (lub innego mleka roślinnego)
1/2 łyżeczki proszku waniliowego
1 łyżeczka proszku maca
1 krem kokosowy do zrobienia bite smietany
Do karmelu:
6 daktyli
1 łyżeczka proszku baobab
szczypta sól himalajskiej
METODA:
1. Namoczyć nasiona chia przez noc w mleku roślin, wymieszać z proszkiem z macy i wanilią.
2. Aby zrobić karmel, moczyć daktyle w ciepłej wodzie przez 10-15 min. Gdy już będą miękkie zmieszać je w wysokiej prędkości blenderze na gładką masę, wraz z solą i sproszkowanym baobabem.
4. Ubij rem kokosowy na bitą śmietanę, dodaj słodzik jake lubisz jest mass ochotę.
5. Podawać razem z orzechami i owocami.
Smacznego!
Labels: Aduna, breakfast, chia pudding, chia seeds, clean eating, healthy food, Organic Burst, OrganicSeptember, raw, recipes, sweets&desserts, vegan