Crunchy baobab bites GF,V/ Weganskie, chrupionce squares

Hello everyone!




Crunchy baobab bites GF,V/ Weganskie, chrupionce baobab owe squares aduna







Hope everyone is having a great weekend!
I had a couple of recipe requests from my friends. 
When I composed this recipe I made sure that this sweet treat will  contain a large dose of protein, vitamins, minerals, good fats and energy. This is a great addition you tour daily porridge as well as afternoon snack on a busy day. 


If you are looking for a alternative to refined sugars snacks, this is it and believe me, your sugar cravings will subside if you say NO to refined sugar and look for a natural source of sugars.
I also added my favorite baobab powder, for a great source of Vitamin C and for the energy booster.


To make this batch I used:
1 cup of walnuts
6-8 prunes
8 soft dates organic
2 tbsp of sunflower seeds
2 tbsp of pumpkin seeds
3 tbsp of baobab powder
2 tbsp of quinoa pops
1 tsp maca powder


Method:

1. In your food processor and blend for a minute or 2, until walnuts break up.
2. Add dates, prunes and baobab powder.
3. After a few minutes the mixture should be smooth and sticky.
4. Add seeds and pops and mix it with your hand, until everything is well combined.
5. If your mix is to dry, add 1 tbsp of coconut oil.
6. Roll the mix and make 1cm thick square bar and cut it to smaller pieces
7. Store in the fridge.






Mam nadzieję, że macie świetny weekend!
Dzis, slodkosc weganska, bezglutenowa i bez przetworzonych cuktow.

Ten nowy przepis składa się z duzej ilosci  białka, witamin, minerałów, dobrych tłuszczów i energii. Jest doskonałym dodatkiem do porannego sniadania, po wysilku fizycznym, a także jako podwieczorek po męczącym dniu.
Jeśli szukasz alternatywych słodkosci do tych sklepowych, pełnych  rafinowanych cukrów przekąsek, to jest, szybki przepis na super zdrowa piekaske.



Aby zrobić te slodkosci:
1 szklanka orzechów włoskich
6-8 suszonych śliwek
8 miękkie daty ekologiczne
2 łyżki nasion słonecznika
2 łyżki nasion dyni
3 łyżki proszku baobab
2 łyżki wyskakuje quinoa


Metoda:

1. Do robota kuchennego daj orzecy miksuj przez okolo minjuty do calkowitego rozdrobnienia orzechow.
2. Dodaj daktylein, suszone śliweki i baobab w proszku.
3. Po kilku minutach mieszanka powinna być gładka i lepka.
4. Dodaj nasiona i wyieszaj wszytsko ręka, aż wszystko bedzie dobrze połączone.
5. Jeśli mieszanka jest suche, dodaj 1 łyżkę oleju kokosowego.
6. Wszystko rozwalkuj na grubs ok 1cm i potting na mniejsze kawalki.
7. Przechowywać w lodówce.

Smacznego!



Labels: , , , , , , , , , , , , ,