Its been a while since my last breakfast inspiration.
One of my favorite breakfast during the working week is porridge. Simple to prepare, ready in just a few minutes, yet so many possibilities to eat it!
spreads gives very short boost of energy. This is a simple way to top up your energy for a few hours, and super yummy way.
Today, maca porridge with home made hazelnut milk.
Ingredients:
4 tbsp gluten free oats
1 cup of home made hazelnut milk
1 tsp mama powder
Method
Warm up you plant milk, add oats and simmer for 5 min on low heat.
When ready add fruits and toppings of your choice.
Enjoy
Jus menial sport class od mojego ostatniego śniadaniowej inspiracji.
Jeden z moich ulubionych śniadan w ciągu tygodnia ciężkiej pracy jest owsianka. Proste do przygotowania, gotowe w ciągu zaledwie kilku minut, a tak wiele możliwości.
Dzisiaj, owsianka a maca na domowym mleku z orzechów laskowych.
składniki:
4 łyżki bezglutenowych płatków owsianych
1 szklanka mleka z orzechów laskowych domowej roboty
1 łyżeczka proszku mama
Toppings: owoce, pops, Orzeszki pekan, quinoa proszek morze bucthorn
metoda
Rozgrzej się sadzić mleko, dodać płatki owsiane i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut na małym Teraz talk dodać owoce i got owe.
Labels: bezglutenowe, breakfast, clean eating, gluten free, owsianka, porridge, recipes, śniadanie